Retourneren

Bij BBQBuitenkeukenTotaal willen we dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw product, kunt u het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren.

Om een product te retourneren, neemt u contact op met onze klantenservice en geeft u aan welk product u wilt retourneren. Wij zullen u vervolgens informeren over het retourproces en u voorzien van een retourlabel en instructies voor het retourneren van uw product.

Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking en in dezelfde staat waarin het werd ontvangen, inclusief alle accessoires en documentatie. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om een restocking fee in rekening te brengen als het product niet in de originele staat verkeert.

Als het geretourneerde product aan de voorwaarden voldoet, zullen wij het volledige aankoopbedrag terugbetalen, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Houd er rekening mee dat we geen kosten kunnen vergoeden voor retourzendingen.

Mocht u vragen hebben over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan altijd klaar om u te helpen.