Recepten

Recept

Recept

Saltimbocca

Saltimbocca

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

kalfoester
serrano of parmaham (3 per stuk kalfoester)
parmezaanse kaas
rozemarijn
salie
Olijfolie

Voorbereiding

  1. Plaats de Cast Iron Grid en Cast Iron Griddle Half moon, met de gladde kant naar boven in de Egg en verhit deze vervolgens tot 180 graden.
  2. Snijd de oesters in 3 stukken en leg ze tussen vershoudfolie (dus onder en boven het vlees folie). Gebruik een pan om het vlees plat te slaan.
  3. Leg op elk stukje vlees een plak ham, bestrooi met de kaas en leg er 2 blaadjes salie op.
  4. Rol het vlees op en bevestig het met een takje rozemarijn.

Bereiding

  1. Bestrijk de Half Moon met olijfolie.
  2. Bak de saltimbocca beide kanten 5 min en haal ze vervolgens uit de Egg.
  3. Laat ze nog 5 min rusten onder aluminiumfolie en serveer!

Gebruikte accessoires voor dit recept