Recept
Recept
1. Pluk de blaadjes van de salie en pel de knoflook en hak deze fijn. Doe de salie en knoflook in een kommetje, roer de olijfolie erdoor en voeg naar smaak peper en zout toe. Bestrijk de reebout met het mengsel en laat het 3 uur marineren in de koelkast. Houd nog een beetje mengsel over om de bout mee te bestrijken tijdens het garen.
2. Verwarm de Green Egg met Cast Iron Grid en en convEGGtor tot een temperatuur van 80-90 graden.
1. Leg de bout op het rooster van de Green Egg, sluit de deksel en laat het ongeveer 1.5 uur garen tot een kerntemperatuur van 62 graden is bereikt. Gebruik de thermometer om de temperatuur te checken. Bestrijk de bout regelmatig met kruidenolie.
2. Haal de bout uit de Green Egg en verwijder voorzichtig de convEGGtor. Doe dit met behulp van de Cast Iron Grid Lifter. Leg de Cast Iron Grid terug en verhit de Green Egg tot een temperatuur van 250 graden. Leg de reebout terug op het rooster en gril rondom.
3. Haal de bout uit de Green Egg, snijd hem in plakjes en verdeel over de borden.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met een Roseval aardappelen en gegrilde groenten!
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 11.00 – 17.00
Vrijdag: 11.00 – 16.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
19 september: Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2024 BBQ Buitenkeuken Totaal