Recept
Recept
1. Verwarm de Green Egg tot 190 graden.
2. Meng de pimenton, chilivlokken, venkelzaad en saffraan in een vijzel en vijzel dit vervolgens zo fijn als mogelijk. Laat het mengsel door een fijne zeef passeren.
3. Wrijf de longhaas aan alle kanten in met het kruidenmengsel en laat het 15 min intrekken.
1. Blaas met een föhn het grootste deel van de as weg van de gloeiende kolen en leg hier de longhaas op. Draai hem na 30 sec om en herhaal dit vervolgens nog 2 keer.
2. Haal de longhaas van de kolen en blaas hier ook weer de as weg met een föhn. Rol het strak op in plastic folie en laat het minimaal 3 uur in de koeling rusten.
3. Verwijder het folie, snijd het vlees in dunne plakken en bestrooi met grof zeezout.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met komkommer kimchee! (Ook op de website te vinden)
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 – 17:00
Vrijdag
11:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 16:00
Zondag
Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 13.00
Zondag
Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2023 BBQ Buitenkeuken Totaal