Recept
Recept
Geef de BGE een temperatuur van 200°C en plaats het rooster. Leg de pepers erop en keer na vijf minuten. Stop de pepers in een boterhamzakje en bind dicht. Meng in een keukenmachine de dooier, mosterd, limoensap, knoflook en paprikapoeder en voeg al draaiend afwisselend scheutjes olie toe totdat de gewenste dikte ontstaat. Ontvel de pepers en verwijder de zaadlijsten. Snij ragfijn en meng met de mayonaise.
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 – 17:00
Vrijdag
11:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 16:00
Zondag
Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 13.00
Zondag
Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2023 BBQ Buitenkeuken Totaal