Recepten

Recept

Recept

Entrecote au naturelle

Entrecote au naturelle

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Entrecotes
Voor de bijgerechten: Tijm
Voor de bijgerechten: Rozemarijn
Voor de bijgerechten: Knoflook
Voor de bijgerechten: Flespompoen
Voor de bijgerechten: Olijfolie
Voor de bijgerechten: Hoekse rode aardappeltjes
Voor de bijgerechten: 1 el Aceto balsamico
Voor de bijgerechten: Zout en peper

Benodigheden

Cast Iron Grid
Round Drip Pan

Voorbereiding

  1. Aardappeltjes halveren en mengen met rozemarijn, tijm, knoflook, olijfolie en zout/peper. Plaats ze in de Round Drip Pan.
  2. Snijd de pompoen in stukken ter grootte van frieten en smeer ze in met olijfolie.
  3. Verhit de BGE met het rooster tot een temperatuur van 200 graden.

Bereiding

  1. Gaar de aardappelen in de Drip Pan in de BGE ongeveer 30 min met de deksel dicht. Roer ze af en toe door.
  2. Grill de pompoen stukken tot ze een mooie streep hebben.
  3. Grill de entrecotes 5 min lang. Keer en draai een kwartslag na iedere minuut.
  4. Laat het vlees een paar minuten rusten.
  5. Snij de entrecotes in dunne plakjes en serveer met aardappel en pompoen. Besprenkelen met de balsamico. Peper en zout naar smaak toevoegen.

Gebruikte accessoires voor dit recept