Afspraak Maken

Bij BBQ Buitenkeuken Totaal begrijpen we dat de aanschaf van een buitenkeuken of een BBQ een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een persoonlijk adviesgesprek in te plannen, zodat we de tijd kunnen nemen om samen de BBQ of buitenkeuken uit te zoeken die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeftes.

Waarom kiezen voor een adviesgesprek bij BBQ Buitenkeuken totaal?
Deskundig Advies: Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces. Of je nu op zoek bent naar een compacte oplossing voor een klein balkon of een luxe buitenkeuken, wij hebben de expertise om je adviseren in je keuze.

Flexibele Locaties: Kies de locatie die het beste bij jou past! Dit kan in onze showrooms in Loosdrecht of Steenbergen. Hier kan u bij een bezoek onze de verschillende modellen in het echt bekijken? Of geef je de voorkeur aan een telefonisch adviesgesprek vanuit het comfort van je eigen huis? De keuze is aan jou.

Thuisadvies tegen Betaling: Voor extra gemak bieden we ook adviesgesprekken bij jou thuis aan. Onze adviseur komt naar je toe, gewapend met kennis en inspiratie. Dit persoonlijke thuisadvies is beschikbaar tegen een tarief van ‚ā¨200,-, wat bij aanschaf van een buitenkeuken wordt verrekend.
Maak nu eenvoudig een afspraak via onze online planner en ontdek de mogelijkheden voor jouw droom buitenkeuken. Wij kijken ernaar uit om samen de perfecte buitenkeuken voor jouw levensstijl te vinden

Showrooom Loosdrecht

Afspraak maken

Wat voor afspraak wilt u maken? *
Een BBQ of een buitenkeuken kunnen erg bepalend zijn voor de uitstraling van uw tuin. Wij komen daarom graag bij u in de tuin kijken om samen te onderzoeken wat de beste optie voor uw tuin is. Bij aanschaf van de buitenkeuken worden de kosten voor het thuis advies in mindering gebracht.
Voornaam *
Achternaam *
Telefoonnummer *
Email *
Gewenste datum en tijd
Als u alvast invult waar u naar opzoek bent, dan zorgen wij dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen
Otto Wilde
Fraaii Buitenkeuken