Workshops

Leerzaam, leuk en lekker

Gezelligheid, een drankje in je hand en de barbecue aan, iedereen houdt van barbecueën. Het buiten koken is enorm populair. Daar passen de aangebrande speklap en het zwartgeblakerde worstjes niet meer bij. Dat hoeft ook niet meer. Tijdens een Kamado workshop leer je in een middag de fijne kneepjes van het barbecueën.

Voor zowel de beginnende barbecueër als de gevorderde buitenkok bieden wij workshops waarbij je met verschillende bereidingstechnieken aan de slag gaat. Tijdens de workshop bereid je samen met onze chef een paar heerlijke gerechten die je natuurlijk zelf op gaat eten.

Kamado Workshop
Heb je net een kamado aangeschaft of overweeg je dit te doen dan is dit een ideale workshop voor jou. Onder begeleiding van onze ervaren kamado chef ga je zelf grillen op een Big Green Egg. Tijdens de workshop doorloopt je in 3 á 4 uur alle facetten van het kamado koken. Hoe kan je een kamado aan steken, hoe moet je je kamado op temperatuur te houden en uiteindelijk bereid je met verschillende technieken een aantal heerlijke gerechten.

Groepsboeking

Een gezellig middag en lekker eten met vrienden, collega’s of je team. Op aanvraag organiseren wij workshops voor groepen. In overleg stellen we een leuk programma samen. De workshop is te combineren met een boottocht op de Loosdrechtse plassen. Laat je contact gegevens achter en je gewenste datum voor jouw workshop.

Boek jouw workshop

1
Kies een datum
2
Persoonsgegevens

Kamado Workshop

Kies een datum en een tijdslot *
Kies het aantal personen *
Totaalprijs:
€ 
0.00
,-
1
Kies een datum
2
Persoonsgegevens
Voornaam *
Achternaam *
Email *
Telefoonnummer *
Opmerkingen / allergieën

Groepsboeking

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Voor- & achternaam *
Telefoonnummer *
Email *
Gewenste datum *
Wat wil je doen? *