Recepten

Recept

Recept

Varkenskoteletten met tijm en rozemarijn

Varkenskoteletten met tijm en rozemarijn

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Koteletten
Tijm
Rozemarijn
Knoflook
Olijfolie
Peper en zout

Marinades / sauzen

Mosterd
Witte wijn
Olijfolie
Peper en zout

Benodigheden

Cast Iron Grid
Rookhout Whiskey of Red Wine naar keuze

Voorbereiding

  1. Verwarm de BGE tot 180°C en plaats het rooster.
  2. Gebruik gehakte rozemarijn, tijm en knoflook om het vlees mee in te wrijven.
  3. Voeg peper en zout en een klein beetje olijfolie toe.

Bereiding

  1. Doe nu eerst rookhout in de BGE en plaats na 2 minuten de koteletten.
  2. Bak in een gesloten BGE 2 minuten en keer om te herhalen.
  3. Laat rusten in aluminiumfolie.
  4. Maak van mosterd, witte wijn, olijfolie en zout en peper een vinaigrette en sprenkel die over het vlees.