Recept
Recept
1. Verwarm de Green Egg met Cast Iron Grid en convEGGtor tot een temperatuur van 200 graden.
2. Snijd de appels rondom, horizontaal in op de hoogte van ongeveer 1 cm onder het steeltje. Maak uit de boter en citroen gelijke plakjes en snijd het vanillestokje in de lengte open.
1. Plaats de citroen en de boter in de Drip Pan en verdeel ze gelijkmatig over het oppervlak. Plaats ook het kaneel- en vanillestokje erbij.
2. Schenk nu ook de wijn erbij en plaats de appels erin. Bestrooi ze vervolgens met suiker en sluit de Drip Pan af met aluminiumfolie.
3. Zet de Drip Pan op het rooster in de Green Egg en laat de appels ongeveer 15 min poffen.
Serveer en eet smakelijk!
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 – 17:00
Vrijdag
11:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 16:00
Zondag
Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 13.00
Zondag
Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2023 BBQ Buitenkeuken Totaal