Recept
Recept
Chilipepers en bosui snipperen, currypasta en yoghurt mengen en de groente erin doen. Vlees minimaal 30 minuten laten marineren. Grillen op de BGE bij een temperatuur van minimaal 170°C tot het vlees mooi kleurt.
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 – 17:00
Vrijdag
11:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 16:00
Zondag
Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 13.00
Zondag
Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2023 BBQ Buitenkeuken Totaal