Recepten

Recept

Recept

Rosbief in rozemarijn- knoflook marinade

Rosbief in rozemarijn- knoflook marinade

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Rosbief
Zout en peper

Marinades / sauzen

Sjalotten
Verse rozemarijn
Knoflook
Rode wijnazijn
Olijfolie

Benodigheden

Cast Iron Grid
Lekbak
convEGGtor

Voorbereiding

  1. Snipper de sjalotten, hak de verse rozemarijn fijn en pers de knoflook. Meng met de olijfolie en wijnazijn en laat de rosbief hierin minimaal 12 uur afgedekt en koel marineren.
  2. Verhit de BGE met Cast Iron Grid en convEGGtor tot een temperatuur van 140 Graden

Bereiding

  1. Rosbief grillen doe je indirect. Op deze manier kun je ook een lekbak plaatsen door het rooster boven de convEGGtor te hangen en de bak eronder te zetten. Geef de rosbief 45 – 60 minuten bij een temperatuur van 140°C met een gesloten BGE.