Recept
Recept
1. Pel de knoflook en sjalotjes en versnipper deze. Meng ze vervolgens samen met alle andere ingrediënten van de marinade met een staafmixer.
2. Wrijf het rack in met de marinade en laat deze minimaal 8u in de koelkast staan. Om de smaak beter in te laten trekken wordt het aangeraden om deze een hele dag te laten staan. Haal hem een uur voor gebruik weer uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
3. Verhit de Green Egg met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 165 graden.
1. Braad het rack een paar minuten aan op het rooster. Om te voorkomen dat de botten die uitsteken zwart worden, kan je die eventueel omwikkelen met aluminiumfolie.
2. Verwijder het rack en het rooster en plaats de convEGGtor. Zet het rooster terug en laat nu het rack ongeveer 1u en 15 min garen op het rooster.
3. Het rack is gaar als deze een kerntemperatuur van 62 graden heeft. Let erop dat hij iets eerder uit de Green Egg gehaald wordt i.v.m. na garen. Controleer de kerntemperatuur met de Digital Thermometer.
4. Verpak het rack in aluminiumfolie en laat deze na garen tot een kerntemperatuur van 62 graden is bereikt.
Serveer en eet smakelijk!
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 11.00 – 17.00
Vrijdag: 11.00 – 16.30
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten
19 september: Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2024 BBQ Buitenkeuken Totaal