Recept
Recept
1. Hang een bolzeef of vergiet in een mengkom en leg hier een schone theedoek of servet in. Giet de yoghurt erdoor en laat het minstens 24 uur in de koelkast uitlekken.
2. Verwarm de Green Egg met convEGGtor, Cast Iron Grid en Cast Iron Griddle Half Moon (gladde kant naar boven) tot een temperatuur van 180 graden.
3. Was de rabarber en snijd deze in plakjes van ongeveer 1 cm dik. Verdeel de rabarber gelijkmatig in een ovenschaal, strooi de suiker erover en schenk de port erbij.
1. Plaats de ovenschaal op het rooster, sluit de deksel van de Green Egg en laat de rabarber ongeveer 30 min garen totdat deze zacht is en het merendeel van het vocht verdampt is.
2. Hak ondertussen de noten fijn en meng ze met de speltvlokken.
3. Als de rabarber 15 min is gegaard, verdeelt u het notenmengsel over de Cast Iron Griddle Half Moon. Sluit de deksel en rooster de noten in 10- 15 min goudbruin. Schep af en toe om tijdens het roosteren. Schep het notenmengsel in een schaal en besprenkel het met de ahornsiroop en kaneelpoeder. Schep goed om en laat het afkoelen.
4. Verdeel de rabarber over 4 glazen, schep hier de hangop op en bestrooi met de granola.
Serveer en eet smakelijk!
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 – 17:00
Vrijdag
11:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 16:00
Zondag
Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 13.00
Zondag
Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2023 BBQ Buitenkeuken Totaal