Recepten

Recept

Recept

Pulled pork Bulgogi style

Pulled pork Bulgogi style

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Procureur
Ter garnering: Sesamzaadjes, reepjes rode chilipeper en lente- ui

Marinades / sauzen

Gember, fijngehakt
knoflook
Bruine suiker
Soja saus
Sesamolie
Rijstwijn
Gochujang (iets meer indien je van pittigheid houdt, iets minder indien je niet van pittigheid houdt). Gewoon bij de AH te koop!
Zwarte peper
Snufje zout

Voorbereiding

  1. Verhit de Egg met rooster en convEGGtor tot 130 graden.
  2. Meng ondertussen in een grote kom alle ingrediënten voor marinade door elkaar.
  3. Snijd het overtollige vet weg van het vlees.

Bereiding

  1. Plaats het stuk vlees in de druippan en giet hem over met de marinade.
  2. Zorg dat de marinade overal goed zit, dus wrijf het stuk vlees echt goed in. Je kan er ook voor kiezen om een deel van de marinade te injecteren.
  3. Gaar het stuk vlees langzaam voor ong 6-8u (ligt aan de dikte).
  4. Zodra het vlees gaar is, kan je hem uit elkaar trekken en de rest van de marinade tot een saus maken in de sauspan. Laat de saus goed inkoken tot het een dikke consistency heeft en schep het door de pulled pork.
  5. Garneer en eet smakelijk!