Recepten

Recept

Recept

Pikante druivensalsa

Pikante druivensalsa

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

3 teentjes Knoflook
3 Gedroogde Rode Pepertjes
1 blikje Ansjovisfilets
2 Citroenen
200 gram Honingtomaatjes
200 gram Pitloze druiven
1 bosje Peterselie
2 el Kappertjes
2 dl Olijfolie
Peper& Zout

Bereiding

1. Pel de knoflook en hak deze met de ansjovis en de pepertjes fijn. Rasp de schil van de citroenen en pers het sap uit.
2. Mix de knoflook, ansjovis, pepertjes, citroenschil- en sap door elkaar.
3. Halveer de tomaatjes en druiven en versnipper de peterselie.
4. Schep de tomaten, druiven en kappertjes door de salsa en maak aan met olijfolie. Voeg naar smaak peper en zout toe.

Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met Gerookte makreel! (Ook op de website te vinden)