Recept
Recept
1. Verwarm de Green Egg, met Cast Iron Grid, tot een temperatuur van 220 graden.
1. Snijd het vlees in plakken van ongeveer 4 cm dik, wrijf het in met olijfolie en bestrooi het met grofgemalen peper en zeezout. Leg het op het rooster, sluit de Green Egg en draai het vlees na 2 min een kwartslag. Keer het vlees na 2 min weer en draai het 2 min daarna weer een kwartslag. Het vlees moet mooi rood blijven, hanteer dus een kerntemperatuur van 50 graden. Gebruik hiervoor de Instead Read Digital Thermometer.
2. Haal het vlees van het rooster en laat het nog 5-7 min rusten.
3. Meng voor de pestosaus de mayonaise en verse pesto in de verhouding 85:15. Breng het op smaak met peper en zout.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met chutney Provençal! (Ook op de site te vinden)
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 10.00 – 17.00
Donderdag: 10.00 – 17.00
Vrijdag: 10.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00
Zondag: Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2024 BBQ Buitenkeuken Totaal