Recept
Recept
1. Ontdoe de komkommer van de zaadjes. Pel en snijd de teentjes knoflook in kleine stukjes. Snijd de gember in dunne strips. Snijd de bospeen en bosui julienne. En versnipper de rode ui.
2. Snijd de komkommer in dunne halve maantjes en meng dit met een kwart van de suiker en een kwart van het zout. Laat dit 10 min rusten in een vergiet.
1. Meng de rest van de ingrediënten bij elkaar en voeg daarna de bospeen, bosui, ui en komkommer toe.
2. N.B.: Komkommer kimchee kunt u ruim een week bewaren, het zal in smaak en geur alleen maar verbeteren.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met Longhaas Caveman! (Ook op de website te vinden)
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00 – 17:00
Vrijdag
11:00 – 17:00
Zaterdag
11:00 – 16:00
Zondag
Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag – Vrijdag
9.00 – 17.00
Zaterdag
10.00 – 13.00
Zondag
Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2023 BBQ Buitenkeuken Totaal