Recepten

Recept

Recept

Kipspies

Kipspies

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Kippendijen
Kippenlever
Champignons
Gele paprika
Bosuien

Marinades / sauzen

Olijfolie
Oregano
Basilicum
Tijm
Knoflook
Peper / zout

Benodigheden

Cast Iron Grid
Verchroomde vleespennen

Voorbereiding

  1. Snij kip en kippenlever in blokjes van gelijke grootte.
  2. Halveer de champignons. Snij de bosui in stukken en doe hetzelfde met de paprika.
  3. Pers de knoflook. Meng oregano, basilicum en tijm met de knoflook en olie. Marineer hierin de kip tenminste 30 minuten in de koeling.
  4. Rijg nu om en om kip, bosui, paprika en champignon aan iedere prikker.
  5. Verhit de BGE tot 160°C.

Bereiding

  1. Rooster de spiesjes totdat ze goudbruin zijn onder regelmatig keren. Bedruip met de overige marinade.