Recept
Recept
1. Snijd of schaaf de champignons in dunne plakjes, bestrooi met peper en zout en besprenkel met olijfolie en het citroensap. Laat het 30 min marineren.
2. Verwarm de Green Egg tot een temperatuur van 220 graden en week 50 gram Wood Chips in water. Bestrooi de ossenhaas met peper en zout en verdeel de Wood Chips over de gloeiende kolen.
1. Plaats de convEGGtor en leg de Cast Iron Grid in de Green Egg. De koepeltemperatuur zal nu rond de 170 graden uitkomen.
2. Leg de ossenhaas op het rooster en rook deze ongeveer 14 min totdat een kerntemperatuur van 50 graden is bereikt. Neem de ossenhaas van het rooster en wikkel het in aluminiumfolie. Laat het een paar min rusten en snijd het daarna in plakjes.
3. Verdeel de champignons en de plakken over de borden.
Serveer en eet smakelijk!
Tip: Serveer met citroenmayonaise en gekonfijte tomaatjes! (Beide op de site te vinden)
Oud-Loosdrechtsedijk 113
1231 LS Loosdrecht
T: 085 401 4905
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 11.00 – 17.00
Vrijdag: 11.00 – 16.30
Zaterdag: 11.00 – 16.00
Zondag: Gesloten
19 september: Gesloten
Leerlooierij 11
4651 SM Steenbergen
T: 0167 500 623
E: contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl
Maandag: 09.00 – 17.00
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 17.00
Zaterdag: 10.00 – 13.00
Zondag: Gesloten
BBQ Buitenkeuken Totaal B.V. | KvK-nummer: 89363256 | BTW-identificatienummer: NL864959230B01 | IBAN: NL22ABNA0119672847 | BIC: ABNANL2A
© 2024 BBQ Buitenkeuken Totaal