Recepten

Recept

Recept

Biefstuk- paprika braadstuk

Biefstuk- paprika braadstuk

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Biefstuk
Paprika
Sjalotten
Boter
Olijfolie

Marinades / sauzen

Olijfolie
Tenen knoflook
Paprikapoeder
Verse tijm
Laurierblad

Benodigheden

Cast Iron Grid

Voorbereiding

  1. Maak blokjes van de biefstuk, snij de paprika in grove stuken en maak kwarten van de sjalot. Snij de knoflook fijn en verpulver het laurierblad.
  2. Maak nu een marinade van olie, knoflook, paprikapoeder, tijm en laurierblad. Marineer de biefstuk minimaal 30 minuten afgedekt in de koeling. Bak intussen paprika en sjalot aan in boter én olie.
  3. Verhit de BGE met Cast Iron Grid tot een temperatuur van 180 graden.

Bereiding

  1. Doe biefstuk, paprika en sjalot om en om op prikkers. Gril op de BGE bij een temperatuur van 180°C onder regelmatig keren ongeveer 7 minuten.

Gebruikte accessoires voor dit recept