Recepten

Recept

Recept

Biefstuk met port-balsamicosaus

Biefstuk met port-balsamicosaus

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingrediënten

Boter
Biefstukken
Olijfolie

Marinades / sauzen

250 ml rode port
250 ml rode wijn
2 eetlepels balsamicoazijn ( kies voor een goede kwaliteit balsamico )

Benodigheden

Cast Iron Grid
RVS pannetje voor de saus

Voorbereiding

  1. Kook de wijn, port en de balsamicoazijn in tot 1/3 deel en zet dit apart. Mocht je de saus te dun vinden dan kun je de saus binden met een beetje aardappelmeel met wijn
  2. Bestrijk de biefstukken met olie en boter.
  3. Verhit de BGE met rooster tot 180 graden.

Bereiding

  1. Grill de biefstukken beide kanten 5 min.
  2. Zet ze even apart voor serveren en serveer met de saus.