Recepten

Recept

Recept

BBQ- Kip nachos

BBQ- Kip nachos

Categorie

Personen

Temperatuur

Voorbereiding

Bereiding

Ingredi√ęnten

Kipfilet
Grote rode ui
Rode paprika
Groene paprika
Handje cherry tomaatjes
Zak nachos naar keuze (Tip: De kaassmaak is hier het lekkerst bij!)

Voorbereiding

  1. Verhit de GreenEgg tot 200 graden.
  2. Snijd ondertussen de kipfilet, paprika, ui en tomaat in blokjes.
  3. Bak in een koekenpan de kip gaar met peper, zout en de BBQ saus. Je kan dit uiteraard ook met skillet op de Egg doen.

Bereiding

  1. Stapel in de gietijzeren skillet de nachos, kip, ui, paprika, tomaat en kaas in de volgorde.
  2. Herhaal dit een paar keer tot je een lasagna van nachos hebt. Zorg dat de bovenste laag chips goed bedekt is in kaas zodat de chips niet verbrand of te hard wordt.
  3. Zet de pan in de Egg en laat de kaas smelten in 15 min tijd.
  4. Garneer met peterselie en serveer met creme fraiche.

Gebruikte accessoires voor dit recept