Check & Clean

Als jouw Kamado of gas barbecue aan onderhoud toe is en je bent op zoek naar een expert om deze grondig na te kijken, dan is BBQBuitenkeukenTotaal de juiste plek voor jou. Wij werken samen met BBQ-SPA Deep Cleaning BBQ Service om jouw Kamado of gas barbecue te onderhouden.

Tijdens onze onderhoudsbeurt maken we de binnenkant van de Kamado grondig schoon. We halen alle onderdelen eruit en verwijderen alle overtollige as. Ook stellen we de Kamado bij waar nodig en vervangen we eventuele schroefjes. Daarnaast vernieuwen we de vilt rand en installeren we eventuele nieuwe onderdelen meteen.

Mocht je nieuwe accessoires of houtskool nodig hebben, dan kunnen wij deze meteen voor je meenemen. Kortom, voor een uitgebreide onderhoudsbeurt aan jouw Kamado of gas barbecue ben je bij BBQBuitenkeukenTotaal aan het juiste adres.

Voor meer vrijblijvende informatie over Check & Clean en voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met één van onze medewerkers op 085 401 4989 of stuur een email naar contact@bbqbuitenkeukentotaal.nl.