Buitenkeuken samenstellen

Stel zelf de buitenkeuken van je dromen samen! Heb je altijd al gedroomd van een eigen buitenkeuken waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden voor je gezin en vrienden? Of wil je je tuin omtoveren tot een ultiem vermaak voor de warme zomerdagen? Dan is het nu tijd om die droom waar te maken met een Fraaii Modulaire Buitenkeuken!

Configurator
Met behulp van onze Configurator kun je eenvoudig je eigen buitenkeuken samenstellen. De Fraaii Modulaire buitenkeukens zijn verkrijgbaar in een rechte- of hoekopstelling. Kies uit onze uitgebreide selectie van duurzame materialen, kleuren en accessoires. De Fraaii modulaire buitenkeukens worden gemaakt van kwalitatieve materialen die bestemd zijn voor buitengebruik. Zo maken we gebruik van duurzame houtsoorten die minimaal 20 jaar meegaan. Het stalen frame zorgt voor een solide basis en wordt gepoedercoat met een buitenkwaliteit coating, zodat je jarenlang kunt genieten van je buitenkeuken.

Augmented Reality
Met onze innovatieve configurator kun je niet alleen jouw droombuitenkeuken samenstellen, maar ook in je eigen tuin plaatsen met behulp van Augmented Reality. Hierdoor krijg je direct een beeld van hoe de buitenkeuken eruit zal zien in je tuin en of deze past binnen jouw verwachtingen.

Levering
De configurator maakt het niet alleen mogelijk om eenvoudig jouw droombuitenkeuken samen te stellen en te visualiseren in je, maar ook om deze snel in huis te hebben. We begrijpen dat je snel wil genieten van jouw nieuwe buitenkeuken en daarom hebben we een efficiënte productie- en leveringsprocedure die ervoor zorgt dat jouw samengestelde keuken binnen een maximum van 3 tot 4 weken bij je thuis afgeleverd wordt.

Composiet Werkblad
Composiet is een type materiaal dat veel wordt gebruikt in de bouw en constructie van buitentoepassingen, zoals buitenkeukenbladen, terrassen en strandpaden. Het is een duurzaam en onderhoudsarm materiaal dat bestaat uit een mengsel van houtvezels en kunststof. In de configurator bieden wij drie kleuren aan die allen een elegante uitstraling bieden;

  1. Beach Black: Diepe en donkere kleur
  2. Noblesse Gold: Warme en gouden kleur
  3. Cava Cloud: Zacht en lichte kleur


Composiet heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele houten materialen. Ten eerste is het materiaal bestand tegen water en vocht, waardoor het niet zal rotten of uitzetten zoals hout dat kan doen. Dit maakt het een ideale keuze voor buitentoepassingen in vochtige of natte omgevingen, zoals aan de kust.

Een ander voordeel van Composiet is dat het zeer onderhoudsarm is. In tegenstelling tot hout, hoeft het niet regelmatig te worden geschuurd, geverfd of gebeitst om zijn uiterlijk te behouden. Het materiaal is bestand tegen vlekken en verkleuring en kan gemakkelijk worden gereinigd met water en zeep.

Contact
Onze ervaren en gekwalificeerde teamleden werken hard om ervoor te zorgen dat jouw buitenkeuken van hoge kwaliteit is en binnen de afgesproken tijd bij je afgeleverd wordt. Bovendien kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt over de levertijd of de status van jouw bestelling. Daarnaast kun je onze modulaire buitenkeukens komen bekijken in onze showrooms in Steenbergen en Loosdrecht. Daar ben je van harte welkom en lichten we alle mogelijkheden graag toe!

Starterspakketten
Wanneer je kiest voor een Kamado Module inclusief Big Green Egg dan krijg je de optie om hier een starterspakket aan toe te voegen. Bekijk hieronder welke pakketten.

Starterspakket 1

Starterspakket 2

Starterspakket 3