BBQube

BBQUBE

Een BBQUBE is een volledige buitenkeuken die gemaakt is van hoogwaardig roestvrij staal (RVS) en een duurzame poedercoating heeft gekregen. Deze coating zorgt ervoor dat de buitenkeuken uitstekend bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Dankzij de fijn-structuur afwerking hebben de BBQUBES een stoere en matte uitstraling die indruk maakt.

Bij het samenstellen van jouw eigen BBQUBE heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een betonnen werkblad of een Dekton werkblad. Het betonnen werkblad is behandeld met een speciale coating die vlekken vermindert en bescherming biedt tegen vocht, vorst en algengroei. Het Dekton werkblad daarentegen is gemaakt van een hittebestendig, UV-bestendig, kras- en slijtvast materiaal dat lang meegaat en er prachtig uitziet.

Naast de hoogwaardige materialen en afwerking, zijn de BBQUBES uitgerust met lades en kastdeuren die voorzien zijn van kwalitatief hoogwaardig RVS hang- en sluitwerk. Dit zorgt voor een stevige en duurzame constructie, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van jouw BBQUBE.

Met een BBQUBE kun je genieten van een complete buitenkeukenervaring. Ze bieden voldoende werkruimte om je favoriete gerechten te bereiden en hebben handige opbergruimte voor keukengerei en accessoires, zodat alles binnen handbereik is tijdens het barbecue√ęn.

BBQUBE Samenstellen?

Als je graag jouw ideale buitenkeuken wilt samenstellen, nodigen we je van harte uit om een bezoek te brengen aan onze vestiging in Loosdrecht. Ons team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw droom-BBQUBE!

BBQUBE
BBQUBE Buitenkeuken
Buitenkeuken